Tetras werken aan bewustzijn
home.zakelijk.partikulier.persoonlijke begeleiding.agenda en prijzen.over tetras.contact.

 

 

Als kind was ik al gefascineerd door de natuur, vooral haar onderlinge verbondenheid: vol dynamiek en veerkracht streven naar balans.

Tijdens en na mijn landbouwkundige studie probeerde ik meer evenwicht te vinden tussen de maatschappelijke belangen en de natuur belangen. Als projectleider en strategisch manager heb ik jarenlang gewerkt op het snijvlak van landbouw en natuur en in de milieu sector. De zoektocht naar bewustzijns verandering bij anderen leidde onvermijdelijk naar mijn eigen ontwikkelingsreis: een expeditie ‘naar binnen’.

 

Ik ben gecertificeerd transformationeel trainer en coach (Orbis Instituut). Ik volgde cursussen en opleidingen systemisch werken, Shamballa Master healer, emotioneel lichaamswerk, intuitieve ontwikkeling, meditatietrainingen, sjamanistisch healer, oosterse filosofie, qi-gong, reading en healing. Ik beoefen al jarenlang tai chi. Mijn expeditie duurt voort.

 

Vanuit mijn diepste wens om liefde en harmonie te brengen in mijzelf, de medemens en hun omgeving ben ik in 2005 mijn eigen praktijk Tetras gestart. Met inzet van mijn ervaring, deskundigheid en een groot intuitief vermogen  begeleid ik mensen op hun pad van bewustzijns groei.


Met creativiteit en respect stimuleer ik mensen op een liefdevolle manier in hun ontwikkeling. Een ontwikkeling die erop gericht is mensen weer in contact te brengen met hun authentieke zelf. Leven vanuit je innerlijke waarden leidt haast vanzelf naar een meer harmonieuze verbinding tussen de mensen onderling en met hun natuurlijke omgeving.

 

Willem de Vries

 

locatie

 

 

Tetras werkt voornamelijk vanuit de eigen praktijk in de landelijke omgeving van Lucaswolde. Een dorpje tussen Groningen en Drachten. Rust en groene ruimte kenmerken deze locatie. Een siertuin, groentetuin,  grote natuurlijke vijver en appelhof vormen een paradijs voor veel dieren en plantensoorten.  Ook voor deelnemers is de locatie op zich al een plek om even op adem te komen.

 

Een uitgelezen plek om weer grond onder de voeten te voelen en je te verbinden met de aarde.