Tetras werken aan bewustzijn
home.zakelijk.partikulier.persoonlijke begeleiding.agenda en prijzen.over tetras.contact.

 

Er zijn van die momenten in je leven dat je behoefte hebt aan ondersteuning en begeleiding. Het kan zijn dat je voor een belangrijke keuze staat in je werk of studie, of dat je emotioneel in de knoop zit, waardoor je in je dagelijks functioneren belemmerd wordt. Met verschillende coachingstechnieken kan ik je helpen het probleem helder te krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

Als het tijd wordt om echt even stil te staan,

 

omdat je vastloopt in een werksituatie of relatie,

omdat het vertrouwde gedrag niet meer werkt,

omdat je een dierbare hebt verloren,

of omdat je ondersteuning wilt bij de zoektocht naar antwoorden op jouw levensvragen.

 

 

 

Samen kijken we hoe je last verlicht kan worden en wat je nodig hebt om te komen waar je graag wilt zijn. Tijdens het intakegesprek gaan we onderzoeken wat bij je past en wat geschikt voor je is. Op die manier stemmen we de werkwijze en de te gebruiken methoden af op jouw behoefte.

 

Ik zal je op een liefdevolle manier ondersteunen, begeleiden, confronteren en aanmoedigen in een sfeer waarin ik je met respect benader en je de ruimte geef.

 

 

Als het tijd wordt om weer in beweging te komen,

 

om spanning en stress te verwijderen,

om deuren naar creativiteit te openen,

om zelfvertrouwen en welzijn te hervinden,

om een gezonde balans tussen lichaam en geest te bevorderen.

 

 

E-coaching bied ik aan als zelfstandige dienst (vooral bij werk- en loopbaanvraagstukken) en als ondersteuning bij de coaching gesprekken. De zoektocht naar de oplossing verloopt bij iedereen anders en op een eigen wijze. E-coaching helpt daarbij vooral door de problemen onder woorden te brengen  en op te schrijven. Je kunt je gedachten direct structureren. Voor sommige mensen is het ook erg praktisch, een afspraak maken is niet elke keer nodig, je stuurt een mail op een tijdstip dat het jou uitkomt en reistijd is niet aan de orde.

 

Personal coaching.

 

E-coaching.